Antalya’nın Serik ilçesinde meydana gelen acı bir olayda, 84 yaşındaki Hasibe Büyükdemir, evinde çıkan yangında hayatını kaybetti. DHA’nın haberine göre, olay dün saat 19.00 sıralarında Gebiz Mahallesi, Nurlular Küme Evleri mevkiinde bulunan tek katlı müstakil evde yaşandı.
Yangın sırasında evde yalnız olduğu belirtilen Büyükdemir, alevlerin arasında mahsur kaldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürülürken, acı manzara ile karşılaşıldı. Yapılan incelemede, Büyükdemir’in cansız bedenine ulaşıldı.
Büyükdemir’in cenazesi, Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay sırasında Büyükdemir’in eşi Şevket Büyükdemir’in evde olmadığı öğrenildi. Jandarma ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek için detaylı bir inceleme başlattı.
Bu arada, Samsun’dan da bir cinayet haberi geldi. İlkadım ilçesinde, hafif ticari araca yapılan silahlı saldırıda 19 yaşındaki Yiğit Mırık hayatını kaybederken, ağabeyi Emirhan Mırık yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan iki şüpheli, 20 bin liralık alacak meselesi yüzünden cinayeti işlediklerini itiraf etti. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.
Önemli Not: Bu haber, DHA kaynaklıdır ve Antalya’daki yangın ile Samsun’daki cinayet olaylarını kapsamaktadır.
SAVUNMA SANAYİ
08 Nisan 2026EKONOMİ
08 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
08 Nisan 2026GÜNDEM
08 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
08 Nisan 2026GÜNDEM
08 Nisan 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4231 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
1900 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
1861 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1823 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1818 kez okundu