Karaman-Konya karayolunda meydana gelen trafik kazasında, sürücü Ali Günay ve eşi Ayşe Günay hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan çiftin 3 yaşındaki kızları E.H.G. ise hastanede tedavi altına alındı.
Kaza, Karaman-Konya karayolunun 31. kilometresi, Kazımkarabekir ilçesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ali Günay yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki demir bariyerlere ok gibi saplandı. Kaza sonrası olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, sürücü Ali Günay ve eşi Ayşe Günay’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Çiftin 3 yaşındaki kızları E.H.G. ise yaralı olarak ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Minik E.H.G.’nin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, yetkililer kazanın nedeni hakkında detaylı araştırma yapıyor. Kazanın meydana geldiği bölgede trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlandı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı ve yol trafiğe açıldı.
Bu acı olay, trafik kazalarının ne kadar acı sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, sürücüleri trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Yaralı çocuğa acil şifalar dileriz.
Kaynak: TRT Haber
SAVUNMA SANAYİ
17 gün önceEKONOMİ
17 gün önceSAVUNMA SANAYİ
17 gün önceGÜNDEM
17 gün önceSAVUNMA SANAYİ
17 gün önceGÜNDEM
17 gün önce
1
Türkiye Otomotiv Pazarı Rekor Kırıyor: Yatırımlar Artarak Devam Edecek
41 kez okundu
2
Altın Fiyatları Denge Arayışında: Rekor Sonrası Dalgalanma ve Gelecek Beklentileri
40 kez okundu
3
Bakan Uraloğlu’ndan TÜRKSAT GES Değerlendirmesi: Yeşil Enerjiyle Geleceğe Yönelik Önemli Adımlar
34 kez okundu
4
Sigara Salgını: Türkiye’de Her Yıl 100 Bin Kişi Sigaraya Bağlı Nedenlerle Hayatını Kaybediyor
32 kez okundu
5
Sağlık Bakanlığı’ndan Tütünle Mücadelede 1 Milyon Hedefi: Sigara Bırakma Polikliniklerine İlgi Artıyor
31 kez okundu