DOLAR %
EURO %
ALTIN 7.182,082,07
BITCOIN 2973158-0.15841%
Mersin
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Antalya’da Korkunç Olay: Evde İki Kişi Ölü Bulundu, Silah İncelemesi Başlatıldı
13 okunma

Antalya’da Korkunç Olay: Evde İki Kişi Ölü Bulundu, Silah İncelemesi Başlatıldı

ABONE OL
19 Şubat 2026 18:11
Antalya’da Korkunç Olay: Evde İki Kişi Ölü Bulundu, Silah İncelemesi Başlatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yaşanan acı bir olayda, bir evde iki kişinin cansız bedeni bulundu. Konuksever Mahallesi 821 Sokak’taki bir evde meydana gelen olayda, hayatını kaybeden kişilerden birinin Özgür Yeke (47) olduğu belirlendi. Diğer kişinin kimliği ise henüz tespit edilemedi.

Olay, Özgür Yeke’den haber alamayan ailesinin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine ortaya çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, eve girdiklerinde Yeke ve arkadaşının cansız bedenleriyle karşılaştı. Evde yapılan ilk incelemede bir silah ve 3 adet boş kovan bulundu. Bu durum, olayın şüpheli bir ölüm olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Olay yeri inceleme ekiplerinin detaylı çalışmasının ardından, cenazeler otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsi sonuçları, ölüm nedenlerinin kesin olarak belirlenmesi açısından büyük önem taşıyor. Polis, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Olayın aydınlatılması ve ölüm nedenlerinin belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor.

Bu arada, farklı bir haber olarak, Libya’dan İstanbul Havalimanı’na gelen iki yolcunun bagajlarında yapılan aramalarda 20 adet Afrika papağanı ele geçirildiği bilgisi de paylaşıldı.

Güncelleme: Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yetkililer kamuoyunu bilgilendirmeye devam edecek. Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalar titizlikle sürdürülüyor. Gelişmeler yakından takip ediliyor.

Kaynak: Habertürk

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r