Trendyol Süper Lig’in 23. hafta açılış mücadelesinde Çaykur Rizespor, sahasında Kocaelispor’u 2-0’lık skorla mağlup etti. Ev sahibi ekip, Valentin Mihaila’nın 13. dakikadaki golü ve Samet Akaydın’ın 57. dakikada attığı golle galibiyete uzandı. Bu sonuçla Çaykur Rizespor, 6 maçlık galibiyet hasretine son verirken puanını 24’e yükseltti. Kocaelispor ise son iki maçında yaşadığı mağlubiyetle 30 puanda kaldı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Çaykur Rizespor, Valentin Mihaila’nın erken golüyle öne geçti. İlk yarıda üstünlüğünü koruyan Rize ekibi, ikinci yarıda Samet Akaydın’ın golüyle farkı ikiye çıkardı. Kocaelispor’un çabaları ise skoru değiştirmeye yetmedi ve maç Çaykur Rizespor’un 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.
Maçın ardından Çaykur Rizespor cephesinde sevinç hakimken, Kocaelispor cephesinde ise üzüntü vardı. Rizespor, bu galibiyetle ligdeki konumunu güçlendirirken, Kocaelispor ise üst sıralara tırmanma hedefinde yara aldı.
Ligin 24. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk olacak. Kocaelispor ise kendi sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak. Bu maçlar, her iki takım için de önemli puan mücadelesine sahne olacak.
Öte yandan, MİT Başkanlığı ve Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nün ortak çalışmasıyla FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’nün güncel yapılanmasına yönelik 4 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda gözaltına alınan 70 kişiden 54’ü tutuklandı.
SAVUNMA SANAYİ
07 Nisan 2026EKONOMİ
07 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
07 Nisan 2026GÜNDEM
07 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
07 Nisan 2026GÜNDEM
07 Nisan 2026
1
Filistin Futbol Federasyonu’ndan FIFA ve UEFA’ya İsrail Çağrısı
438 kez okundu
2
Deniz Çoban’dan Derbi Yorumu: Galatasaray-Beşiktaş Maçı Tekrar Edilebilir!
412 kez okundu
3
Defne Kurt, Avrupa Rekoruyla Dünya Şampiyonu Oldu!
400 kez okundu