Çatalca’da meydana gelen korkunç olayda, alkol bağımlısı olduğu iddia edilen S.Ü., eşi Gülten Ürkmez’i silahla vurarak öldürdü. Olay, Binkılıç Atatürk Mahallesi’nde dün saat 13.00 sıralarında gerçekleşti. DHA’nın haberine göre, S.Ü. ile eşi Gülten Ürkmez arasında yaşanan tartışmanın ardından S.Ü. evden ayrıldı. 3 gün sonra otobüs durağında eşiyle karşılaşan S.Ü., yanında bulundurduğu silahla Ürkmez’e ateş etti.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Gülten Ürkmez’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, soruşturma başlattı. Ürkmez’in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Saldırının ardından kaçan S.Ü., önce bir iş yerinde, ardından da evinde saklanmaya çalıştı. Ancak jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı. S.Ü.’nün gözaltına alınmasıyla ilgili soruşturma devam ediyor.
Gülten Ürkmez’in kardeşi Olcay İnce, olayın ardından büyük üzüntülerini dile getirdi. İnce, “Sadece durakta kafasına silah dayayıp vuruyor. 1999’dan bu yana evlilerdi hep huzursuzluk hep bir kavga vardı. Çocuklarından biri 23 yaşında öldü motor kazasında. Kafaya bir darbe almış. Bugün de kız kardeşim öldü. Tehdit edilmiş çocuğuna mı tehdit vardı eşine mi vardı bilemiyorum. Kız kardeşime böyle giderse ayrılalım demiş ayrılık mıydı sebep bilmiyorum.Bir kadın kafasına durakta silah dayayıp da vurulmaz. O sırada durakta kimse yokmuş .Kız kardeşim dişçiye gidiyormuş otobüs beklerken geliyor kafasından vuruyor” şeklinde konuştu. Ürkmez’in cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi ve Çatalca’da toprağa verileceği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yetkililer cinayetin nedenlerini araştırmaya devam ediyor. Habertürk’ün haberine göre, S.Ü.’nün alkol bağımlılığı ve eşiyle yaşadığı anlaşmazlıklar cinayetin temel nedenleri arasında gösteriliyor. Olay, bölge halkı arasında büyük üzüntü ve endişeye yol açtı. Yetkililer, benzer olayların önüne geçmek için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.
SAVUNMA SANAYİ
09 Nisan 2026EKONOMİ
09 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
09 Nisan 2026GÜNDEM
09 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
09 Nisan 2026GÜNDEM
09 Nisan 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4248 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
1916 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
1877 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1839 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1834 kez okundu