Samsun’un Terme ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Olay, Gölyazı Mahallesi’nde saat 02.00 sıralarında gerçekleşti.
Demirören Haber Ajansı’nın haberine göre, Faruk Bilgin (26) yönetimindeki otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu takla atarak su kanalına düştü. Kazada, sürücü Bilgin ile yanında bulunan A.B. (27) yaralandı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan Faruk Bilgin ve A.B.’yi kurtardı. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Faruk Bilgin kurtarılamadı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kazanın nedeni ve detayları hakkında incelemelerde bulunuyor.
Öte yandan, Kayseri’de yaşanan bir hırsızlık olayı da gündeme geldi. Bir kuyumcunun kepengini çalıntı bir forkliftle kırarak 150 gram ziynet eşyası çalan şüpheli, olay yerinden eşekle kaçtı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık sonrası yakalanan zanlı tutuklanırken, çalınan altınlar sahibine teslim edildi.
Bu arada, şifre yenileme işlemleri için e-posta adreslerinin kullanıldığına dair bir bilgilendirme yapıldı. Şifre yenileme bağlantısının gönderilmesi için e-posta adresi talep edildiği ve şifrenin başarıyla gönderildiğine dair bir mesaj paylaşıldı. Ayrıca, kişisel verilerin Aydınlatma Metni kapsamında işlendiği ve üyelik sözleşmelerinin kabul edildiği belirtildi.
SAVUNMA SANAYİ
28 Mart 2026EKONOMİ
28 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
28 Mart 2026GÜNDEM
28 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
28 Mart 2026GÜNDEM
28 Mart 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4031 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
1693 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
1660 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1621 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1617 kez okundu