DOLAR 43,8377 0.16%
EURO 51,7041 0.16%
ALTIN 7.182,082,07
BITCOIN 29876481.0014%
Mersin
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Bodrum’u Fırtına Vurdu: İşletmeler Zarar Gördü, Deniz Taştı
8 okunma

Bodrum’u Fırtına Vurdu: İşletmeler Zarar Gördü, Deniz Taştı

ABONE OL
18 Şubat 2026 13:34
Bodrum’u Fırtına Vurdu: İşletmeler Zarar Gördü, Deniz Taştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla’nın Bodrum ilçesi, etkili olan şiddetli fırtınanın etkisiyle büyük hasar aldı. Özellikle yarımadanın batı ve kuzey bölgelerinde etkili olan fırtına, işletmelerde maddi hasara yol açtı, iskeleleri söktü ve deniz taşkınlarına neden oldu. DHA’nın haberine göre, Yalıkavak Mahallesi’nde 10 metre uzunluğundaki bir reklam panosu devrilirken, Gümüşlük Mahallesi sahilindeki işletmelerin camları kırıldı, ahşapları zarar gördü ve çatılarındaki tenteler uçtu.

Fırtına nedeniyle işletmelerin önündeki masa ve sandalyeler yollara savrulurken, yaz aylarında turistlerin fotoğraf çektiği sembolik bir ağaç da yıkıldı. İşletmelerin bulunduğu alanlar kumla dolarken, deniz dalgalarının taşması sonucu bazı işletmeleri su bastı. Bu durum, işletmelerde büyük çaplı hasara yol açtı.

Bölgedeki restoran işletmecisi Mehmet Efiloğlu, fırtınanın etkilerini şu sözlerle anlattı: “Dün akşam saatlerinden itibaren fırtına çıktı. Dalgaların boyu 5-6 metre yüksekliğindeydi. İşletmemizin camlarını parçaladı. Epeyce bir hasar var. Sular altında kaldık. Bölgede bulunan 7-8 işletme hasar aldı. İşletmeler yan yana olduğu için hepsi etkilendi.” İşletme çalışanları, hasar sonrası bölgedeki kumu temizleme ve temizlik çalışmalarına başladı.

Öte yandan, aynı gün Adana’nın Çukurova ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, yaya geçidinde motosikletin çarptığı bebek arabasındaki 1,5 yaşındaki bir bebek hayatını kaybetti.

Bu arada, şifre yenileme işlemleriyle ilgili olarak, şifrenin eposta@email.com adresine başarıyla gönderildiği ve gelen kutusu ile spam klasörünün kontrol edilmesi gerektiği belirtildi.

Haberde ayrıca, üyelik işlemleri ve kişisel verilerin işlenmesiyle ilgili bilgilere de yer verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r