DOLAR 43,8377 0.16%
EURO 51,7041 0.16%
ALTIN 7.182,082,07
BITCOIN 0%
Mersin
14°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Osmancık’ta Çöp Evden 4 Kamyon Dolusu Çöp Çıktı: Yaşlı Adam Hastaneye Kaldırıldı
12 okunma

Osmancık’ta Çöp Evden 4 Kamyon Dolusu Çöp Çıktı: Yaşlı Adam Hastaneye Kaldırıldı

ABONE OL
18 Şubat 2026 18:31
Osmancık’ta Çöp Evden 4 Kamyon Dolusu Çöp Çıktı: Yaşlı Adam Hastaneye Kaldırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çorum’un Osmancık ilçesinde, Çay Mahallesi’nde yaşayan 68 yaşındaki D.D.’nin müstakil evinden yayılan kötü kokular üzerine harekete geçen Osmancık Belediyesi ekipleri, adeta bir çöp yığınıyla karşılaştı. Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, evin içini dolduran çöpleri temizlemek için yoğun bir çalışma başlattı.

Yapılan incelemelerde evin içindeki çöplerin miktarı şaşkınlık yarattı. Temizlik görevlilerinin hummalı çalışmaları sonucunda evden tam 4 kamyon dolusu çöp çıkarıldı. Evin içindeki çöplerin temizlenmesi saatler sürerken, ekiplerin titiz çalışması takdir topladı.

Öte yandan, evde incelemeler sürerken D.D.’nin ayağında problem olduğu tespit edildi. Belediyenin duyarlılığı sayesinde, yaşlı adam tedavi edilmek üzere Osmancık Devlet Hastanesi’ne götürüldü. D.D.’nin sağlık durumuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bu arada, kamuoyunda yankı uyandıran bir başka gelişme de gündemdeki yerini koruyor. Duygu Nebioğlu’nun, babalık sorumluluğunun yerine getirilmediği gerekçesiyle oyuncu Metin Akpınar’a açtığı manevi tazminat davasında karar çıktı. Mahkeme, Nebioğlu lehine 6 milyon TL manevi tazminata hükmetti.

Bu gelişmelerin yanı sıra, haberin içeriğinde yer almayan ancak genel bir bilgilendirme olarak, şifre yenileme işlemleri ve üyelik süreçleriyle ilgili de bazı bilgiler sunuldu. Şifre yenileme bağlantısının gönderilmesi için e-posta adresi talep edilirken, üyelik işlemleri sırasında kullanıcıların sözleşmeleri ve politikaları kabul etmesi gerektiği belirtildi.

Kaynak: Habertürk

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r