Manisa’nın Gölmarmara ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar, heyelan riskini beraberinde getirdi. Kırsal Ozanca Mahallesi’nde meydana gelen toprak kayması nedeniyle 10 ev tedbir amaçlı olarak tahliye edildi. Anadolu Ajansı’nın haberine göre, bölgede yaşanan olay, evlerde çatlakların oluşmasına ve yollarda çökmelerin meydana gelmesine neden oldu.
Olayın ardından bölgeye jandarma, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve belediye ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda, heyelan riski taşıyan 10 evin tahliye edilmesine karar verildi. Tahliye edilen mahalle sakinleri, güvenli konaklama alanlarına yerleştirildi.
Gölmarmara Belediye Başkanı Cem Aykan da bölgeye giderek incelemelerde bulundu ve vatandaşların durumuyla yakından ilgilendi. Yetkililer, heyelan riskinin devam edip etmediğini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.
Bu arada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etiyopya dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadele konusundaki bir soru üzerine Erdoğan, “Başaracağız, hedefimize ulaşacağız” şeklinde konuştu. Bu açıklama, Türkiye’nin terörle mücadeledeki kararlılığının bir kez daha altını çizdi.
Öte yandan, haberde yer alan diğer bir konu ise şifre yenileme süreciydi. Şifre yenileme bağlantısının gönderilmesi için e-posta adresi talep edildi ve şifre yenileme bağlantısı başarıyla e-posta adresine gönderildi. Kullanıcıların gelen kutularını veya spam klasörlerini kontrol etmeleri gerektiği belirtildi. Kişisel verilerin Aydınlatma Metni kapsamında işlendiği ve üyelik sözleşmesi, rıza metni ve çerez politikasının kabul edildiği bilgisi de paylaşıldı.
Bu gelişmeler, Manisa’daki heyelan tehlikesinin yanı sıra, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları ve şifre yenileme süreçleri gibi farklı konuları bir araya getiriyor. Bölgedeki gelişmeler yakından takip edilirken, yetkililer vatandaşların güvenliği için çalışmalarına devam ediyor.
SAVUNMA SANAYİ
28 Mayıs 2026EKONOMİ
28 Mayıs 2026SAVUNMA SANAYİ
28 Mayıs 2026GÜNDEM
28 Mayıs 2026SAVUNMA SANAYİ
28 Mayıs 2026GÜNDEM
28 Mayıs 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4851 kez okundu
2
Interpol ve Europol Tarafından Aranan Cinayet Şüphelisi Tunahan Çetkin Antalya’da Yakalandı
2672 kez okundu
3
Uluslararası Seviyede Aranan Cinayet Şüphelisi Antalya’da Yakalandı: Interpol Listesindeki Çetkin Gözaltında
2622 kez okundu
4
Arnavutköy’de Fabrika Yangını: Anadolu Mahallesi’nde Büyük Çaplı Yangın
2615 kez okundu
5
Arnavutköy’de Fabrika Yangını: Anadolu Mahallesi’nde Korku Dolu Anlar
2614 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.