İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türk siyasi tarihinin önemli isimlerinden, Milli Görüş Hareketi’nin lideri ve 54. Hükümetin Başbakanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı vefatının yıl dönümünde rahmetle andı.
Altun, sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı mesajında, Erbakan’ı saygı ve minnetle yad etti. Mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türk siyasi tarihinin müstesna şahsiyetlerinden, Milli Görüş Hareketi’nin lideri ve 54’üncü Hükümetin Başbakanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı vefatının yıl dönümünde rahmetle yâd ediyorum. Mekânı cennet, makamı âli olsun.”
Necmettin Erbakan, Türk siyasi tarihinde önemli izler bırakmış bir lider olarak biliniyor. Milli Görüş hareketi’nin kurucusu ve önderi olarak, farklı bir siyasi anlayışı temsil etti. Erbakan’ın siyasi görüşleri ve çalışmaları, Türkiye’nin siyasi yaşamında önemli tartışmalara ve değişimlere yol açtı. Özellikle ekonomik ve sosyal politikalarıyla dikkat çeken Erbakan, Türkiye’nin kalkınması ve refahı için çeşitli projeler geliştirmişti.
Erbakan’ın vefatının ardından, sevenleri ve takipçileri tarafından her yıl anma törenleri düzenleniyor. Bu törenlerde, Erbakan’ın mirası ve siyasi görüşleri üzerine konuşmalar yapılıyor, anıları yad ediliyor. İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un bu anma mesajı da, Erbakan’a duyulan saygı ve vefanın bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.
Erbakan’ın siyasi mirası, günümüzde de farklı platformlarda tartışılmaya devam ediyor. Özellikle Milli Görüş geleneğinden gelen siyasi hareketler, Erbakan’ın ilkelerini ve hedeflerini yaşatmaya çalışıyor. Erbakan’ın düşünceleri ve politikaları, Türkiye’nin siyasi geleceği için önemli bir referans noktası olmaya devam ediyor.
Bu anma mesajı, Erbakan’ın Türk siyasi tarihindeki yerini ve önemini bir kez daha hatırlatırken, vefatının yıl dönümünde saygı ve rahmetle anılmasına vesile oldu.
Kaynak: TRT Haber
SAVUNMA SANAYİ
16 Temmuz 2026EKONOMİ
16 Temmuz 2026SAVUNMA SANAYİ
16 Temmuz 2026GÜNDEM
16 Temmuz 2026SAVUNMA SANAYİ
16 Temmuz 2026GÜNDEM
16 Temmuz 2026
1
Interpol ve Europol Tarafından Aranan Cinayet Şüphelisi Tunahan Çetkin Antalya’da Yakalandı
3856 kez okundu
2
Çölyak Hastalığı: Yaşam Boyu Glutensiz Diyet Mücadelesi ve Yanıltıcı Yaklaşımlara Dikkat
3621 kez okundu
3
Bursa’da Tefecilik ve Yağma Operasyonunda 11 Tutuklama: Çiftçileri Hedef Alan Suç Örgütüne Darbe
3615 kez okundu
4
Uluslararası Seviyede Aranan Cinayet Şüphelisi Antalya’da Yakalandı: Interpol Listesindeki Çetkin Gözaltında
3613 kez okundu
5
Interpol ve Europol Tarafından Aranan Cinayet Şüphelisi Tunahan Çetkin Antalya’da Yakalandı
3612 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.