Adana’da, Seyhan Nehri’nde yaşanan olayda, balon dizmek amacıyla kayıkla nehre açılan Şahin A. ve Kader K., akıntının etkisiyle tehlikeli anlar yaşadı. Habertürk’te yer alan habere göre, Taşköprü yakınlarında yaşanan olayda, çiftin içinde bulunduğu kayık akıntıya kapılarak sürüklenmeye başladı. Kayık, Taşköprü’nün ayaklarına yakın kayalıklara çarparak mahsur kaldı.
Çift, panik içinde el ele tutuşarak yardım beklemeye başladı. İhbar üzerine olay yerine hızla sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kurtarma çalışmaları, su altı polisleri ve itfaiye ekiplerinin koordinasyonuyla gerçekleştirildi. Sualtı polisi Kader K.’yı, itfaiye eri ise Şahin A.’yı sırtına alarak kayıktan kurtardı ve köprünün ayaklarına ulaştırdı. Daha sonra, çift vinç yardımıyla güvenli bir şekilde yukarı çıkarıldı.
Olay yerine ulaşan ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde, Şahin A. ve Kader K. herhangi bir yaralanma olmadan kurtarıldı. Yaşananlar, bölgedeki vatandaşlar tarafından da endişeyle takip edildi. Kurtarma operasyonunun ardından çiftin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olayın ardından, yetkililer tarafından nehirde can güvenliğiyle ilgili ek önlemlerin alınıp alınmayacağı merak konusu oldu. Benzer durumların tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerektiği vurgulandı.
Adana’da yaşanan bu olay, nehirlerdeki akıntı ve olası tehlikelere dikkat çekiyor. Vatandaşların, özellikle nehir ve deniz gibi sularda dikkatli olmaları ve güvenlik kurallarına uymaları büyük önem taşıyor. Olayla ilgili gelişmeler yakından takip edilirken, yetkililerin konuyla ilgili yapacağı açıklamalar bekleniyor.
SAVUNMA SANAYİ
18 Nisan 2026EKONOMİ
18 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
18 Nisan 2026GÜNDEM
18 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
18 Nisan 2026GÜNDEM
18 Nisan 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4437 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
2107 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
2066 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
2026 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
2023 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.