Karabük’te meydana gelen korkunç bir trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Olay, Karabük-Yenice kara yolu Bolkuş köyü yakınlarında gerçekleşti. Anadolu Ajansı’ndan alınan bilgilere göre, Gökhan M. (49) idaresindeki otomobil, H.K. (59) yönetimindeki kamyonla çarpıştı.
Kazada otomobil sürücüsü Gökhan M. ile birlikte otomobilde bulunan İ.M. (75), R.M. (73), Fatma M. (45) ve F.K.M. (5) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen otomobil sürücüsü Gökhan M. ve eşi Fatma M. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kamyon şoförü H.K. ise tedavisinin ardından gözaltına alındı. Acı bir detay olarak, hayatını kaybeden Gökhan M.’nin Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde işçi olarak çalıştığı öğrenildi. Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yetkililer kazanın nedeni ve sorumlularını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.
Ek Bilgi:
Bu üzücü haberin yanı sıra, İstanbul Avcılar’da yaşanan bir başka olay da dikkat çekti. Bir apartmanda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan yıkım sırasında kontrolün kaybedilmesi sonucu moloz parçaları caddeye döküldü. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, vatandaşların panikle kaçıştığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Bu olayda da can kaybı yaşanmaması teselli kaynağı oldu. (IHA)
SAVUNMA SANAYİ
21 Nisan 2026EKONOMİ
21 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
21 Nisan 2026GÜNDEM
21 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
21 Nisan 2026GÜNDEM
21 Nisan 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4473 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
2147 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
2105 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
2065 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
2060 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.