İstanbul’da, Fetihtepe Mahallesi’nde 5 Mart tarihinde meydana gelen trafik kavgasıyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan incelemeler sonuçlandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine harekete geçen ekipler, kavga eden ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren şahısları tespit ederek yakaladı.
Olay, iki sürücünün araçlarından inerek kavga etmesi ve ardından iki yolcunun da kavgaya dahil olmasıyla gerçekleşmişti. Görüntülerin yayılmasının ardından harekete geçen emniyet güçleri, kimliklerini belirlediği Y.S., S.S., D.B. ve Ü.Y. isimli şahısları gözaltına aldı. Şüphelilere, Karayolları Trafik Kanunu’nun ilgili maddeleri uyarınca toplam 722 bin 492 lira idari para cezası uygulandı.
Ceza uygulanan maddeler arasında, “trafikte saldırı amacıyla başka bir aracı ısrarla takip etmek veya bu amaçla araçtan inmek” ve “kara yolunda duraklamanın yasak olduğu yerde duraklamak” yer alıyor. Bu cezalar, trafik düzenini bozucu ve diğer sürücülerin güvenliğini tehlikeye düşüren davranışlara karşı caydırıcılık sağlamayı amaçlıyor.
Gözaltına alınan şüpheliler, trafik cezalarının yanı sıra “kasten yaralama”, “tehdit” ve “hakaret” suçlamalarıyla da karşı karşıya kaldı. Ancak, sevk edildikleri adli makamlarca serbest bırakıldılar. Bu durum, soruşturmanın devam ettiğini ve adli sürecin henüz tamamlanmadığını gösteriyor.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün trafik güvenliğine yönelik çalışmaları, bu tür olayların önüne geçmek ve trafikteki düzeni sağlamak adına kararlılıkla devam ediyor. Kamuoyunun güvenliği ve trafikteki huzurun sağlanması için denetimlerin ve cezai işlemlerin artarak devam edeceği belirtiliyor.
Bu tür olayların, trafikteki gerginliği ve riskleri artırdığı, bu nedenle sürücülerin daha dikkatli ve hoşgörülü olmaları gerektiği bir kez daha hatırlatıldı. Yetkililer, trafik kurallarına uyulmasının ve karşılıklı saygının, güvenli bir trafik ortamı için elzem olduğunu vurguluyor. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor. )
SAVUNMA SANAYİ
23 Haziran 2026EKONOMİ
23 Haziran 2026SAVUNMA SANAYİ
23 Haziran 2026GÜNDEM
23 Haziran 2026SAVUNMA SANAYİ
23 Haziran 2026GÜNDEM
23 Haziran 2026
1
Interpol ve Europol Tarafından Aranan Cinayet Şüphelisi Tunahan Çetkin Antalya’da Yakalandı
3572 kez okundu
2
Çölyak Hastalığı: Yaşam Boyu Glutensiz Diyet Mücadelesi ve Yanıltıcı Yaklaşımlara Dikkat
3427 kez okundu
3
Uluslararası Seviyede Aranan Cinayet Şüphelisi Antalya’da Yakalandı: Interpol Listesindeki Çetkin Gözaltında
3422 kez okundu
4
Bursa’da Tefecilik ve Yağma Operasyonunda 11 Tutuklama: Çiftçileri Hedef Alan Suç Örgütüne Darbe
3421 kez okundu
5
Interpol ve Europol Tarafından Aranan Cinayet Şüphelisi Tunahan Çetkin Antalya’da Yakalandı
3418 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.