Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki Liverpool maçı öncesinde dikkat çekici bir gelişme yaşandı. HT Spor İstihbarat Şefi Sezgin Gelmez’in aktardığı bilgilere göre, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, karşılaşmayı tribünden takip etmek üzere RAMS Park’a gidecek. Bu gelişme, maç öncesinde gündeme bomba gibi düşerken, Galatasaray cephesinden de konuya ilişkin açıklamalar geldi.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı’nın protokolde yer almasının doğal olduğunu vurgulayarak, “Türkiye Futbol Federasyonu başkanı protokolde her zaman yer alır. TFF’nin davetiye beklemesi gibi bir durum olmaz. Elbette her zaman gelebilir; biz de bekleriz. Liverpool maçına da inşallah gelir.” ifadelerini kullandı. Özbek, Hacıosmanoğlu ile uzun süredir görüşmediklerini de belirterek, “Kendi rahatsızlığı döneminde kendisini ziyaret ettim ve geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Ancak sonrasında bir görüşmemiz olmadı. Zaten görüşmelerin çoğu zaman dezenforme edildiğini gördüğümüz için bu tür temasların çok sağlıklı yürütülebildiğini düşünmüyorum. Biz sahadaki mücadelemize odaklanmayı tercih ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Bu ziyaret, iki kurum arasındaki ilişkiler açısından önemli bir mesaj olarak yorumlanabilirken, maç öncesi atmosferi de daha da hareketlendirdi. Galatasaray ve Liverpool arasındaki kritik mücadele öncesinde, TFF Başkanı’nın tribünde yer alacak olması, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Maçın sonucu kadar, saha dışındaki gelişmeler de spor kamuoyunun gündemini meşgul etmeye devam edecek gibi görünüyor.
Öte yandan, haberde yer alan diğer bir konu olan “Ilımlı İran beklentisi” ve ilgili gelişmeler de HT360 programında değerlendirildi. Gazeteci Alişer Delek ve İstanbul Kent Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Çağlar Özer’in yorumlarıyla, İran’daki siyasi gelişmeler ve bölgesel etkileri masaya yatırıldı. Ancak bu konu, Galatasaray-Liverpool maçı ile ilgili haberin ana odağını oluşturmuyor.
SAVUNMA SANAYİ
15 Haziran 2026EKONOMİ
15 Haziran 2026SAVUNMA SANAYİ
15 Haziran 2026GÜNDEM
15 Haziran 2026SAVUNMA SANAYİ
15 Haziran 2026GÜNDEM
15 Haziran 2026
1
Sarunas Jasikevicius’tan Duygusal Zafer: Fenerbahçe Beko, EuroLeague Final-Four’da! (Zalgiris Kaunas Değerlendirmesi)
3211 kez okundu
2
Deniz Çoban’dan Derbi Yorumu: Galatasaray-Beşiktaş Maçı Tekrar Edilebilir!
479 kez okundu
3
Defne Kurt, Avrupa Rekoruyla Dünya Şampiyonu Oldu!
477 kez okundu
4
Filistin Futbol Federasyonu’ndan FIFA ve UEFA’ya İsrail Çağrısı
474 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.