İstanbul’un Fatih ilçesine bağlı Ayvansaray Mahallesi’nde sabahın erken saatlerinde meydana gelen yangın, bölge halkını alarma geçirdi. Duriye Sokak’ta bulunan iki katlı bir apartmanın üst katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine hızla itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Anadolu Ajansı’nın haberine göre, yangın ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yangına müdahale çalışmalarına başladı.
Yangın sırasında binada mahsur kalan vatandaşlar, itfaiye ekiplerinin ve çevredeki vatandaşların yardımlarıyla tahliye edildi. Ekipler, alevlerin diğer katlara sıçramaması ve yangının kontrol altına alınması için yoğun çaba sarf etti. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, itfaiye ekipleri olay yerinde soğutma çalışmalarına devam ediyor. Yetkililer, yangının çıkış nedenini ve hasar tespit çalışmalarının ardından kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti.
Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak vatandaşların güvenliğini sağladı. Sağlık ekipleri ise, dumandan etkilenen veya herhangi bir olumsuz durumla karşılaşan vatandaşlara ilk müdahaleyi yaptı. Yangın nedeniyle bölgede yaşayan vatandaşlar büyük panik yaşarken, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi olası bir felaketin önüne geçti.
Bu arada spor gündeminde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Samsunspor’un Avrupa arenasında rakibi Rayo Vallecano oldu. Ayrıca, Sadettin Saran, adil bir rekabet ortamı istediğini belirtti. Potanın Perileri olarak adlandırılan A Milli Kadın Basketbol Takımı, Dünya Kupası elemeleri ilk maçında Kanada’yı 71-69 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. Spor Bülteni’nde Selen Gül Dayıoğlu’nun sunduğu haberler, sporseverlere aktarıldı.
SAVUNMA SANAYİ
14 Mart 2026EKONOMİ
14 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
14 Mart 2026GÜNDEM
14 Mart 2026SAVUNMA SANAYİ
14 Mart 2026GÜNDEM
14 Mart 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
3743 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
1397 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
1369 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1328 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1322 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.