Antalya’nın Kepez ilçesinde meydana gelen korkunç olayda, bir oto yıkama çalışanı ile market sahibi ve çalışanları arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Yeni Emek Mahallesi Şelale Caddesi’nde yaşanan olayda, M.O. (41) isimli şahıs, oto yıkama işi yaparken, market işletmecisi Mustafa Deveci (51) ve markette bulunan Şevket Deveci (24) ile isim benzerliği taşıyan Mustafa Deveci’ye (22) silahla saldırdı.
AA’da yer alan habere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışmanın büyümesi üzerine M.O., yanındaki silahı kullanarak market içinde bulunan kişilere ateş açtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 22 yaşındaki Mustafa Deveci’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer yaralılar Mustafa Deveci (51) ve Şevket Deveci (24) ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, kaçan şüpheli M.O.’yu yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı. Cinayetin nedeni ve olayın detayları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, polis ekiplerinin olayın aydınlatılması için çalışmalarına devam ettiği belirtildi.
Bu trajik olay, Antalya’da büyük üzüntüye neden oldu. Yetkililer, benzer olayların önüne geçmek için güvenlik önlemlerini artırma ve toplumsal huzuru sağlama konusunda kararlılıklarını dile getirdi. Olayla ilgili gelişmelerin kamuoyuna duyurulacağı bildirildi.
SAVUNMA SANAYİ
02 Mayıs 2026EKONOMİ
02 Mayıs 2026SAVUNMA SANAYİ
02 Mayıs 2026GÜNDEM
02 Mayıs 2026SAVUNMA SANAYİ
02 Mayıs 2026GÜNDEM
02 Mayıs 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4678 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
2363 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
2314 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
2276 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
2274 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.