Osmaniye’de sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir TIR sürücüsü hayatını kaybetti. Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu (TAG) Osmaniye gişeleri mevkiinde gerçekleşen kaza, yürekleri dağladı.
Demirören Haber Ajansı’nın haberine göre, Gaziantep yönüne seyir halinde olan karton yüklü TIR, sürücüsü Mustafa Canik’in (54) direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak Hamus Çayı’na uçtu. Kaza ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaptıkları incelemede sürücü Mustafa Canik’in hayatını kaybettiğini belirledi.
Kazada hayatını kaybeden Mustafa Canik’in cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
**Savaş Gündeminde Son Durum**
Öte yandan, haber bülteninde savaşın 15. gününde yaşanan gelişmeler de yer aldı. İsrail’den İran’a yönelik hava saldırısı ve Beyrut’ta evlerini terk eden insanların stadyumlarda barınma çabaları gündeme taşındı. Ayrıca, ülkelerin Hürmüz Boğazı’na savaş gemisi gönderip göndermeyeceği ve savaşın kaderini Hürmüz’ün mü belirleyeceği gibi kritik konular da tartışmaya açıldı.
Ana Haber Bülteni’ni Evren Aydın sundu.
SAVUNMA SANAYİ
03 Mayıs 2026EKONOMİ
03 Mayıs 2026SAVUNMA SANAYİ
03 Mayıs 2026GÜNDEM
03 Mayıs 2026SAVUNMA SANAYİ
03 Mayıs 2026GÜNDEM
03 Mayıs 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4692 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
2378 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
2332 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
2291 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
2288 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.