Aydın’da, eski Aydınspor Başkanı Erhan Özlüer ve kardeşi Ayhan Özlüer’in öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli U.K. (24), tutuklandı. Şüpheli, adliyedeki ifadesinde alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığını ve kendisini savunduğunu iddia etti.
Olay, dün Girne Mahallesi İsmet Sezgin Bulvarı’nda bulunan bir fırında meydana geldi. U.K., Erhan Özlüer ve kardeşi Ayhan Özlüer’e tabancayla ateş açtı. Saldırıda Özlüer kardeşler hayatını kaybederken, U.K. olay yerinden kaçtı. Ancak polis ekiplerinin çalışmaları sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheli U.K.’nin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği’ndeki işlemleri tamamlandı. Şüpheli, ifadesinde susma hakkını kullandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Adliye çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. U.K., mahkemedeki savunmasında, alacak verecek meselesi nedeniyle maktullerle tartıştığını ve olay esnasında kendisini savunmaya çalıştığını öne sürdü.
Olayın ardından Aydınspor camiası ve Özlüer ailesi büyük üzüntü yaşadı. Erhan Özlüer’in başkanlığı döneminde Aydınspor, önemli başarılara imza atmıştı. Cinayet, Aydın’da büyük yankı uyandırırken, olayın detayları ve U.K.’nin savunmaları merak konusu oldu.
Yetkililer, soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini ve olayın tüm detaylarının açığa çıkarılacağını belirtti. Olayla ilgili yeni gelişmelerin takip edildiği bildirildi.
Kaynak: Habertürk
SAVUNMA SANAYİ
23 Haziran 2026EKONOMİ
23 Haziran 2026SAVUNMA SANAYİ
23 Haziran 2026GÜNDEM
23 Haziran 2026SAVUNMA SANAYİ
23 Haziran 2026GÜNDEM
23 Haziran 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
5029 kez okundu
2
Interpol ve Europol Tarafından Aranan Cinayet Şüphelisi Tunahan Çetkin Antalya’da Yakalandı
3574 kez okundu
3
Çölyak Hastalığı: Yaşam Boyu Glutensiz Diyet Mücadelesi ve Yanıltıcı Yaklaşımlara Dikkat
3429 kez okundu
4
Ankara Merkezli Ruhsuzlar Organize Suç Örgütü Operasyonu: 6 Tutuklama
3426 kez okundu
5
Uluslararası Seviyede Aranan Cinayet Şüphelisi Antalya’da Yakalandı: Interpol Listesindeki Çetkin Gözaltında
3424 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.