Şanlıurfa-Gaziantep otobanında meydana gelen trafik kazasında 5 yaşında bir çocuk hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Kaza, sürücülerinin kimlikleri ve plakaları henüz belirlenemeyen bir yakıt tankeri ile bir otomobilin çarpışması sonucu gerçekleşti.
Olay, otobanın 60. kilometresinde bulunan bir dinlenme tesisi yakınlarında meydana geldi. Çarpışmanın şiddetiyle otomobil hurdaya dönerken, ihbar üzerine olay yerine jandarma, 112 Acil Sağlık, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
Kazada otomobilde bulunan 5 yaşındaki Yazen Musalı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralanan 5 kişiden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yetkililer, kazayla ilgili soruşturma başlattı ve kazanın nedeni ile ilgili incelemeler devam ediyor.
Kaza sonrası otobanda ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlanırken, araçların kaldırılması ve temizleme çalışmalarının ardından yol trafiğe açıldı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı.
Jandarma ekipleri, kazaya karışan araçların sürücülerinin kimliklerini belirlemek ve kazanın nedenini araştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kazanın kesin nedeni, yapılacak detaylı incelemelerin ardından netlik kazanacak.
Bu acı olay, trafik güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, sürücüleri trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları konusunda uyarırken, kazada hayatını kaybeden çocuğun ailesine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.
Kaynak: TRT Haber
SAVUNMA SANAYİ
16 Mayıs 2026EKONOMİ
16 Mayıs 2026SAVUNMA SANAYİ
16 Mayıs 2026GÜNDEM
16 Mayıs 2026SAVUNMA SANAYİ
16 Mayıs 2026GÜNDEM
16 Mayıs 2026
1
Interpol ve Europol Tarafından Aranan Cinayet Şüphelisi Tunahan Çetkin Antalya’da Yakalandı
1051 kez okundu
2
Uluslararası Seviyede Aranan Cinayet Şüphelisi Antalya’da Yakalandı: Interpol Listesindeki Çetkin Gözaltında
1047 kez okundu
3
Kadıköy Sahrayıcedit’te Oto Galeride Korkutan Yangın: 4 Araç Kullanılamaz Hale Geldi
1034 kez okundu
4
Çölyak Hastalığı: Yaşam Boyu Glutensiz Diyet Mücadelesi ve Yanıltıcı Yaklaşımlara Dikkat
1032 kez okundu
5
Bursa’da Tefecilik ve Yağma Operasyonunda 11 Tutuklama: Çiftçileri Hedef Alan Suç Örgütüne Darbe
1028 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.