Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde meydana gelen feci bir trafik kazasında, bir öğretmen hayatını kaybederken, 2’si ağır olmak üzere 9 kişi yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Kelkit-Erzincan kara yolu Balkaya köyü mevkiinde gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, Yeniyol 75’inci Yıl İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerini taşıyan Ali D. yönetimindeki servis minibüsü, karşı yönden ilçe merkezine doğru seyir halinde olan Nafiz A.’nın kullandığı otomobille çarpıştı. Çarpışma, her iki aracın da kafa kafaya çarpışması şeklinde meydana geldi.
Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobilde sıkışan 47 yaşındaki Ulviya Çoban‘ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan 9 kişi ise olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Kelkit Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan 2’sinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Jandarma ekipleri, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı. Kaza nedeninin belirlenmesi için çalışmalar sürdürülüyor. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından araçlar çekici yardımıyla kaldırılırken, kara yolunda trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlandı.
Kazada hayatını kaybeden Ulviya Çoban’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Yaralılara acil şifalar dilerken, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılmasını umuyoruz.
Kaynak: Habertürk
(Haberin görselleri DHA tarafından servis edilmiştir.)
SAVUNMA SANAYİ
28 Mayıs 2026EKONOMİ
28 Mayıs 2026SAVUNMA SANAYİ
28 Mayıs 2026GÜNDEM
28 Mayıs 2026SAVUNMA SANAYİ
28 Mayıs 2026GÜNDEM
28 Mayıs 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4851 kez okundu
2
Interpol ve Europol Tarafından Aranan Cinayet Şüphelisi Tunahan Çetkin Antalya’da Yakalandı
2661 kez okundu
3
Uluslararası Seviyede Aranan Cinayet Şüphelisi Antalya’da Yakalandı: Interpol Listesindeki Çetkin Gözaltında
2611 kez okundu
4
Arnavutköy’de Fabrika Yangını: Anadolu Mahallesi’nde Büyük Çaplı Yangın
2604 kez okundu
5
Arnavutköy’de Fabrika Yangını: Anadolu Mahallesi’nde Korku Dolu Anlar
2603 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.