Edirne’nin Keşan ilçesinde yaşanan tüyler ürpertici bir olayda, madde bağımlısı olduğu ve psikolojik sorunları bulunduğu iddia edilen 23 yaşındaki Y.Y., ailesiyle yaşadığı evi ateşe verdikten sonra babasını arayarak yangını söndürmesini istedi. Olay, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan iki katlı bir binada meydana geldi.
İddialara göre, Y.Y., evde kimsenin olmadığı bir sırada eşyaları tutuşturarak yangın başlattı. Daha sonra babası R.Y.’yi telefonla arayan Y.Y., evi yaktığını ve gelip yangını söndürmesini istedi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, AFAD, TREDAŞ, GAZDAŞ ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Yangın kısa sürede büyürken, binanın giriş katında oturan bir kadın, çevredeki vatandaşların yardımıyla binadan tahliye edildi. İtfaiye ekipleri yaklaşık bir saat süren müdahalenin ardından yangını kontrol altına alarak söndürdü. Ancak yangın sonucu ev kullanılamaz hale geldi.
Söndürme çalışmaları sırasında olay yerine gelen Y.Y.’ye, babası R.Y. ve çevredekiler tepki gösterdi. Polis tarafından gözaltına alınan Y.Y., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Baba R.Y., oğlunun tedavi olmak istemediğini ve daha önce de evi yakmakla tehdit ettiğini belirtti.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Y.Y.’nin madde bağımlılığı ve psikolojik sorunları olduğu yönündeki iddialar üzerine duruluyor. Olay, Keşan ilçesinde büyük üzüntü ve endişeye neden oldu.
Bu arada, Büyükçekmece’de meydana gelen başka bir olayda ise iki kişi, sitenin tenis kortunu kullanıma açmayan güvenlik görevlisini darp etti. Güvenlik görevlisinin uzun süre darp edildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
SAVUNMA SANAYİ
16 Nisan 2026EKONOMİ
16 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
16 Nisan 2026GÜNDEM
16 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
16 Nisan 2026GÜNDEM
16 Nisan 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4384 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
2055 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
2015 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1974 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1972 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.