DOLAR 44,7703 0.04%
EURO 52,8941 0.11%
ALTIN 6.949,340,83
BITCOIN 33442011.34378%
Mersin
22°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

Şişli’de Otelde Ölü Bulunan Suudi Turistin Ölümünde Zehirlenme Şüphesi: Otopsi Sonucu Bekleniyor
8 okunma

Şişli’de Otelde Ölü Bulunan Suudi Turistin Ölümünde Zehirlenme Şüphesi: Otopsi Sonucu Bekleniyor

ABONE OL
15 Nisan 2026 21:22
Şişli’de Otelde Ölü Bulunan Suudi Turistin Ölümünde Zehirlenme Şüphesi: Otopsi Sonucu Bekleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Şişli’de konakladığı otelde ölü bulunan Suudi Arabistan uyruklu turist Almehmadi Saeed Suwaılem’in (82) ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. Olay, 9 Nisan günü saat 14.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, eşiyle birlikte turistik bir gezi için Türkiye’ye gelen Suwaılem, otel odasında ölü bulundu. Olayla ilgili zehirlenme şüphesi üzerinde duruluyor.

Suwaılem’in, olaydan bir gün önce mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastaneye başvurduğu ve taburcu edildiği öğrenildi. İlk incelemelerde, çiftin Türkiye’de kaldıkları süre boyunca otel dışında sadece bir restoranda yemek yediği belirlendi. Eşi Hamedah Jaber Alowaidi’nin ifadesine göre, Suwaılem restoranda tavuk yerken, kendisi et yedi. İlk rahatsızlık belirtileri ile yemek yeme arasında yaklaşık 20-23 saatlik bir süre olduğu tespit edildi.

Olayın ardından restoran ve otele yönelik incelemeler başlatıldı. İşletmelere ait güvenlik kamerası kayıtları ve gıdalardan alınan numuneler incelenmek üzere emniyete götürüldü. Restoran müdürü, aşçı ve otel sorumlusu gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hayatını kaybeden Suwaılem’in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmasına karar verildi. Otopsi raporunun sonuçları, olayın aydınlatılması açısından büyük önem taşıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yetkililer zehirlenme ihtimalini de değerlendiriyor. Kaynak: Habertürk

Gelişmeler:

  • Otel odasında ölü bulunan Suudi turistte zehirlenme şüphesi.
  • Restoranda yemek yediği belirlenen Suwaılem’in ölümünde otopsi sonucu bekleniyor.
  • Restoran müdürü, aşçı ve otel sorumlusu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.