DOLAR 44,7554 0.06%
EURO 52,8554 0.11%
ALTIN 6.909,87-0,73
BITCOIN 3313186-0.96636%
Mersin
23°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

Trabzonspor’da Onuachu Müjdesi ve Taraftar Desteğiyle Başakşehir Maçı Öncesi Umutlar Yükseliyor
4 okunma

Trabzonspor’da Onuachu Müjdesi ve Taraftar Desteğiyle Başakşehir Maçı Öncesi Umutlar Yükseliyor

ABONE OL
15 Nisan 2026 17:20
Trabzonspor’da Onuachu Müjdesi ve Taraftar Desteğiyle Başakşehir Maçı Öncesi Umutlar Yükseliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Başakşehir’i konuk edecek olan Trabzonspor’da Teknik Direktör Fatih Tekke’nin yüzünü güldüren gelişmeler yaşanıyor. Takımın gol yükünü sırtlayan Nijeryalı forvet Paul Onuachu’dan gelen müjdeli haber, bordo-mavili camiada moralleri yükseltti.

Alanyaspor karşılaşması öncesinde son antrenmanda sol uyluk kasında ağrı hisseden Onuachu’nun durumu merak konusuydu. Ancak yapılan MR kontrollerinde ciddi bir bulguya rastlanmaması, teknik heyeti ve taraftarları rahatlattı. Oyuncunun sıvı kaybına bağlı olarak serum tedavisi gördüğü ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Tecrübeli golcünün yarın takımla birlikte çalışmalara başlaması ve Başakşehir maçında forma giyebilecek olması bekleniyor. Bu gelişme, özellikle gol yollarında sıkıntı yaşayan Trabzonspor için büyük önem taşıyor. Onuachu’nun sahada olması, takımın hücum gücünü artıracak ve galibiyet için önemli bir avantaj sağlayacaktır.

Öte yandan, Trabzonspor’u zorlayan bir diğer konu ise taraftar cezası oldu. Galatasaray derbisinde yaşanan ‘çirkin ve kötü tezahürat’ nedeniyle bordo-mavili ekibe yaklaşık 35 bin taraftar için ceza verilmişti. Kulüp yönetimi, bu kararı Tahkim Kurulu’na taşıyarak cezada indirime gidilmesini talep etti. Ancak tüm bu olumsuzluklara rağmen Trabzonspor taraftarı, takımlarına olan desteğiyle dikkat çekiyor. Başakşehir müsabakasının biletleri tamamen tükenerek, taraftarın takımlarına olan bağlılığı bir kez daha gözler önüne serildi. Bu durum, oyunculara moral verirken, sahada daha iyi bir performans sergilemeleri için de itici güç olacaktır.

Trabzonspor, Başakşehir karşısında galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak. Onuachu’nun durumu ve taraftar desteği, takımın motivasyonunu üst seviyede tutuyor. Fatih Tekke yönetimindeki Trabzonspor, zorlu rakibi karşısında kazanarak ligdeki yükselişine devam etmek istiyor. Maç öncesi yaşanan gelişmeler, Trabzonspor cephesinde umutları artırırken, taraftarlar da galibiyet için sabırsızlanıyor.

Bu arada, Muğla’nın Bodrum ilçesinde kanserle mücadelesini kaybeden 51 yaşındaki müzisyen Kemal Cem Öcal’ın vefatı, sevenlerini derinden üzdü. Öcal, Bodrum’da toprağa verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.