Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde meydana gelen silahlı bir kavgada, A.E.B. isimli şahıs tarafından tüfekle vurulan Yusuf Avşar yaşamını yitirdi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan iki kişiden A.E.B. tutuklanırken, H.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olay, dün öğle saatlerinde Çiçekdağı ilçesine bağlı Hacı Hasanlı köyü Hüseyinli mezrasında gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, Ankara’dan Çiçekdağı’na gelen A.E.B. ve H.E., Yusuf Avşar’ın evine gitti. Henüz belirlenemeyen bir nedenle taraflar arasında çıkan sözlü tartışma, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Tartışmanın alevlenmesiyle birlikte A.E.B., yanında bulundurduğu av tüfeğiyle Yusuf Avşar’a ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Avşar, olay yerinde bulunanların ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Yerköy İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Avşar kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.
Olayın ardından jandarma ekipleri, şüpheliler A.E.B. ve H.E.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Olayda kullanılan av tüfeği ise Çiçekdağı-Akçakent yolu üzerinde bulundu. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.E.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. H.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor. Olayın sebebi ve taraflar arasındaki ilişkinin ne olduğu araştırılıyor.
Bu acı olay, Kırşehir’de derin üzüntüye neden oldu. Yetkililer, soruşturmanın tüm yönleriyle aydınlatılacağını ve adaletin tecelli edeceğini belirtiyor. Olayla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.
SAVUNMA SANAYİ
16 Nisan 2026EKONOMİ
16 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
16 Nisan 2026GÜNDEM
16 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
16 Nisan 2026GÜNDEM
16 Nisan 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4392 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
2063 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
2023 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1982 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1980 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.