DOLAR 44,8848 0.05%
EURO 52,8532 0.06%
ALTIN 6.921,48-0,63
BITCOIN 33745380.21059%
Mersin
18°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Göztepe’nin Avrupa Hayalleri Sarsıldı: Düşüş Devam Ediyor, Hedef 5.’lik
15 okunma

Göztepe’nin Avrupa Hayalleri Sarsıldı: Düşüş Devam Ediyor, Hedef 5.’lik

ABONE OL
20 Nisan 2026 12:00
Göztepe’nin Avrupa Hayalleri Sarsıldı: Düşüş Devam Ediyor, Hedef 5.’lik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig’e Avrupa hedefiyle iddialı bir başlangıç yapan Göztepe, sezonun ilk bölümündeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak, İzmir ekibi son haftalarda yaşadığı düşüşle taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Avrupa kupalarına katılma mücadelesinde önemli bir avantaj yakalayan sarı-kırmızılılar, son 10 maçta sadece 1 galibiyet elde edebildi.

Düşüşün Ardındaki Nedenler ve Sonuçları

Ligin son 10 haftasında 6 beraberlik ve 3 mağlubiyetle sadece 9 puan toplayan Göztepe, beklentilerin oldukça altında kaldı. Bu süreçte Avrupa hattının dışına düşen İzmir temsilcisi, özellikle iç saha performansıyla taraftarlarını üzdü. Kendi evinde Kayserispor, Eyüpspor, Alanyaspor ve Kasımpaşa ile berabere kalan Göztepe, tek iç saha yenilgisini Galatasaray karşısında aldı. Deplasmanda da benzer bir performans sergileyen sarı-kırmızılılar, tek galibiyetini Gençlerbirliği karşısında elde etti.

Avrupa Hedefinden Vazgeçmek Yok

Teknik Direktör Stanimir Stoilov’un iki sezondur Avrupa kupalarına katılım hedefi devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası’nı ilk dört sıradaki takımlardan birinin kazanması halinde, ligi 5. sırada tamamlayan ekip de Avrupa bileti alacak. Bu senaryoda Göztepe için umutlar hala sürüyor. Şu anda 5. sırada yer alan RAMS Başakşehir ile aynı puana sahip olan İzmir temsilcisi, averajla 6. sırada bulunuyor. Göztepe, rakibinin puan kaybetmesini beklerken, kendi maçlarında en az kayıpla ilerleyerek 5. sıraya yükselmeyi hedefliyor.

Ebru Gündeş’ten Estetik İtirafı

Bu arada, magazin dünyasından da bir haber var. Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, bir konserinde estetik yaptırdığını itiraf etti. Gündeş, “Yarım yüz gerdirme ameliyatı yaptırdım” dedi.

Kaynak: Habertürk

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.