İstanbul’un Kadıköy ilçesinde, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi yakınında bulunan bir inşaat alanında yaşanan çökme olayı, bölgede büyük panik yarattı. Yapımı devam eden inşaatın temel kazı çalışmaları sırasında, istinat duvarı henüz belirlenemeyen bir nedenle aniden çöktü. Olay anı, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla saniye saniye kaydedildi.
Çökme sonucu, istinat duvarıyla birlikte inşaat işçilerinin barınması için kullanılan konteyner de boşluğa düştü. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İlk bilgilere göre, olayda can kaybı yaşanmazken, olası yaralanmalara karşı ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Çökmenin nedeni ve olası ihmallerle ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Yetkililer, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak, çalışmaların sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlıyor.
Olayın ardından, inşaat alanında geniş çaplı bir güvenlik denetimi yapılması bekleniyor. Ayrıca, çökmenin neden olduğu hasarın tespiti ve onarım çalışmaları da en kısa sürede başlayacak. Çökme anları sosyal medyada hızla yayılarak, olayın büyüklüğünü gözler önüne serdi. Vatandaşlar, olayla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Fenerbahçe Spor Kulübü yetkililerinden henüz bir açıklama gelmezken, konuyla ilgili gelişmelerin kamuoyuna duyurulması bekleniyor.
Öte yandan, İzmir’in Menderes ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Beyza Nur Pürmüs (25) için de üzücü bir haber geldi. Pürmüs’ün Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde patoloji asistanı olarak görev yaptığı öğrenildi. Kazanın detayları ve soruşturma süreci devam ediyor. Bu arada, Kadıköy’deki inşaat çökmesiyle ilgili soruşturma da tüm hızıyla sürüyor. Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması ve benzer olayların önüne geçilmesi için gerekli tedbirlerin alınması bekleniyor.
SAVUNMA SANAYİ
20 Nisan 2026EKONOMİ
20 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
20 Nisan 2026GÜNDEM
20 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
20 Nisan 2026GÜNDEM
20 Nisan 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4470 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
2143 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
2101 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
2061 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
2057 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.