İstanbul Ümraniye’de meydana gelen acı olayda, 73 yaşındaki Cemal K., 66 yaşındaki eşi Medine K.’yı silahla vurarak öldürdü. Olay, 20 Nisan günü saat 17.39 sıralarında Esenevler Mahallesi’nde gerçekleşti. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, gelen ihbar üzerine olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri, Medine K.’yı ağır yaralı halde buldu. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Medine K. hayatını kaybetti.
Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, cinayeti işlediği tespit edilen Cemal K.’yı kısa sürede yakaladı. Şüpheli, Namık Kemal Mahallesi’nde, suç aleti silah ve bir adet kesici aletle birlikte gözaltına alındı. Cemal K., emniyetteki ifadesinde eşini öldürdüğünü itiraf etti.
Gözaltına alınan Cemal K., emniyetteki işlemlerinin ardından 21 Nisan 2026 tarihinde “kasten öldürme” ve “6136 sayılı Kanuna muhalefet” suçlarından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.
Bu elim olay, aile içi şiddetin ve kadın cinayetlerinin ne kadar vahim sonuçlar doğurabildiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, benzer olayların önüne geçmek için çalışmalarını sürdürürken, toplumun bu tür olaylara karşı daha duyarlı olması ve gerekli önlemlerin alınması büyük önem taşıyor. Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması ve sorumluların hak ettikleri cezayı almaları bekleniyor. Habertürk’ün haberine göre, soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.
SAVUNMA SANAYİ
22 Temmuz 2026EKONOMİ
22 Temmuz 2026SAVUNMA SANAYİ
22 Temmuz 2026GÜNDEM
22 Temmuz 2026SAVUNMA SANAYİ
22 Temmuz 2026GÜNDEM
22 Temmuz 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
5284 kez okundu
2
Interpol ve Europol Tarafından Aranan Cinayet Şüphelisi Tunahan Çetkin Antalya’da Yakalandı
3947 kez okundu
3
Çölyak Hastalığı: Yaşam Boyu Glutensiz Diyet Mücadelesi ve Yanıltıcı Yaklaşımlara Dikkat
3691 kez okundu
4
Ankara Merkezli Ruhsuzlar Organize Suç Örgütü Operasyonu: 6 Tutuklama
3687 kez okundu
5
Arnavutköy’de Fabrika Yangını: Anadolu Mahallesi’nde Büyük Çaplı Yangın
3683 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.