Bolu’nun Mudurnu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, alkollü ve ehliyetsiz olduğu tespit edilen bir sürücüye rekor ceza kesildi. Gece saatlerinde Mudurnu Kapalı Spor Salonu önündeki istinat duvarına çarpan otomobilin sürücüsü M.Ö., yaralandı. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan M.Ö., Mudurnu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yapılan kontrollerde M.Ö.’nün 2.56 promil alkollü olduğu ve ehliyetinin bulunmadığı tespit edildi. Bu durum üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından M.Ö.’ye 250 bin TL idari para cezası uygulandı. Yetkililer, alkollü araç kullanımının yanı sıra ehliyetsiz araç kullanmanın da ağır sonuçları olduğunu vurguladı.
Kazanın ardından Mudurnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, trafik denetimlerini artırdı. Son bir hafta içinde yapılan denetimlerde alkollü araç kullandığı tespit edilen iki sürücüye toplam 75 bin TL idari para cezası uygulandığı bildirildi. Emniyet yetkilileri, trafik güvenliğini sağlamak amacıyla denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.
Bu arada, kamuoyunda yakından takip edilen bir başka gelişme ise futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı’nın ölümüyle ilgili soruşturmanın tamamlanması oldu. Soruşturma kapsamında, aralarında Alaattin Kadayıfçıoğlu, ünlü armatör Bilal Kadayıfçıoğlu, Aleyna Kalaycıoğlu ve şarkıcı İzzet Yıldızhan’ın da bulunduğu 10 kişi hakkında iddianame düzenlendi. Bu önemli gelişme, olayın yargı sürecine taşınacağının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.
Yetkililer, vatandaşları trafik kurallarına uymaya ve alkollü araç kullanmamaya davet etti. Özellikle yaz aylarında artan trafik yoğunluğu ve tatil dönemlerinde yaşanan kazaların önüne geçmek için denetimlerin sıklaştırılacağı belirtildi. Trafik güvenliğinin sağlanması için tüm sürücülerin duyarlı olması gerektiği vurgulandı. Habertürk’ün haberine göre olay, Mudurnu ilçesinde büyük yankı uyandırdı ve yetkililer tarafından alınan önlemlerin artarak devam edeceği belirtildi.
SAVUNMA SANAYİ
25 Nisan 2026EKONOMİ
25 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
25 Nisan 2026GÜNDEM
25 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
25 Nisan 2026GÜNDEM
25 Nisan 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4576 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
2253 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
2212 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
2168 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
2167 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.