Aksaray’da dün akşam saatlerinde meydana gelen yangın, yürekleri dağladı. Küçük Bölcek Mahallesi 2622 Sokak’ta bulunan 4 katlı bir binanın 4. katında çıkan yangında, yalnız yaşayan 91 yaşındaki Meryem Altınsoy hayatını kaybetti. Olay, akşam saat 19.00 sıralarında gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, Meryem Altınsoy’un yemek yaparken elbisesinin alev alması sonucu yangın çıktı. İddialara göre, yangını söndürmeye çalışırken düşen Altınsoy’un eteğindeki yangın, daha sonra halıya sıçradı ve alevler kısa sürede tüm evi sardı. Altınsoy’dan haber alamayan yakınları, eve geldiklerinde yangınla karşılaştı ve durumu hemen yetkililere bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Ancak sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, 4 çocuk annesi Meryem Altınsoy’un yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Altınsoy’un cenazesi, otopsi yapılmak üzere Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili konuşan Altınsoy’un komşusu Necla Serin, yaşadığı dehşeti şu sözlerle anlattı: “Akrabaları benden yardım istedi. Ben de hemen koştum baktım nine koridorda yatıyor. Üstüne halı kapatmış, o sırada her tarafı yanıyordu. Ben de hortum ile söndürdüm ama ölmüş. Benim karşı komşumdu.” Serin, komşusunun acı kaybının üzüntüsünü dile getirdi.
Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yangının kesin çıkış nedeni araştırılıyor. Yetkililer, olay yerinde detaylı incelemelerde bulundu. Meryem Altınsoy’un vefatı, Aksaray’da derin bir üzüntüye neden oldu. Olayla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.
Kaynak: Habertürk
SAVUNMA SANAYİ
01 Mayıs 2026EKONOMİ
01 Mayıs 2026SAVUNMA SANAYİ
01 Mayıs 2026GÜNDEM
01 Mayıs 2026SAVUNMA SANAYİ
01 Mayıs 2026GÜNDEM
01 Mayıs 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4670 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
2354 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
2305 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
2267 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
2265 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.