Yalova’nın Tavşanlı beldesinde iki grup arasında yaşanan husumet, kanlı bir çatışmaya dönüştü. Edinilen bilgilere göre, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar’a ait olduğu belirtilen bir iş yerinin önünde meydana gelen kavgada silahlar konuştu. Olayda 6 kişi yaralanırken, yaralılardan birinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Çatışma, iş yerinin önünde başlamış ve ardından ara sokaklara taşarak devam etmiş. Kavga sırasında bazı iş yerleri ve araçlarda hasar meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerin ardından ildeki devlet ve özel hastanelere kaldırıldı.
Olay yerine gelen İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı jandarma komando timleri ve diğer resmi ekipler, bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Çatışmanın ardından bölgede gerginlik devam ederken, jandarma ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı ve görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında çok sayıda kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Gözaltına alınan şahısların, kavgaya karışan ve olayla bağlantısı olduğu düşünülen kişiler olduğu öğrenildi. Soruşturma, olayın nedenleri ve sorumlularının tespiti için çok yönlü olarak devam ediyor.
Bu arada, olayın ardından bölgedeki vatandaşlar arasında endişe ve tedirginlik hakim. Yetkililer, vatandaşları sağduyulu olmaya ve güvenlik güçlerine yardımcı olmaya çağırdı. Olayın ardından Tavşanlı Belediyesi’nden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Olayla ilgili gelişmeler yakından takip edilirken, yetkililer tarafından yapılan açıklamaların ve soruşturma sonuçlarının kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor. Habertürk’ün haberine göre, olay yerinde incelemeler devam ediyor ve güvenlik güçleri, benzer olayların yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.
Görseller: Olay yerinden görüntüler, Anadolu Ajansı tarafından servis edilmiştir.
SAVUNMA SANAYİ
17 Nisan 2026EKONOMİ
17 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
17 Nisan 2026GÜNDEM
17 Nisan 2026SAVUNMA SANAYİ
17 Nisan 2026GÜNDEM
17 Nisan 2026
1
Türk Savunma Sanayii Şirketleri, Dünyanın En Büyükleri Arasında Yükselişte
4401 kez okundu
2
Anahat Holding ve Gain Medya’ya Operasyon: Gözaltılar ve Kayyum Ataması
2072 kez okundu
3
Ahmet Çakar Hakkında MASAK Raporu: Milyonlarca Liralık Şüpheli Para Akışı İddiası
2032 kez okundu
4
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Dünyası Vizyon Belgesi Açıklaması
1991 kez okundu
5
Konut Fiyatlarında 21 Ay Sonra Reel Artış Kaydedildi
1989 kez okundu